Stołówka
Stołówka
Jadłospis od 29.09 – 03.10.2025 r.
PONIEDZIAŁEK 29.09.2025 r.
Zupa ogórkowa,
składniki: woda, ziemniaki, schab wieprz b/ k. ogórki kiszone, marchew, seler - korzeń, pietruszka -korzeń, por, śmietanka 30% (skład. zawiera karagen) ,mąka pszenna, sól niskosodowa, nać pietruszki, przyprawy naturalne.
chleb pszenno-żytni, składniki: (mąka pszenna46%, mąka żytnia19% ,
woda, sól, drożdże),
-jabłko, woda mineralna,
WTOREK 30.09.2025 r.
Gulasz z kaszą w jarzynach, surówka z kapusty kiszonej:
(skład: karkówka wp. kapusta kiszona , woda, kasza pęczak, kasza wiejska średnia, seler - korzeń, pietruszka - korzeń, por, olej rzepakowy, cebula, śmietanka 30%, (skład: zawiera karagen), mąka pszenna, nać pietruszki, sól niskosodowa, przyprawy naturalne.)
-mus owocowo –warzywny, (składniki;100% musu z warzyw i owoców),
-woda mineralna
ŚRODA 1.10.2025 r.
Makaron z sosem pomidorowym z warzywami; składniki ;mięso mielone z łopatki wp . makaron penne ,olej rzepakowy , marchew, seler-korzeń , pietruszka-korzeń, koncentrat pomidorowy30%, por, sól niskosodowa ,przyprawy naturalne,
-woda mineralna, jabłko
CZWARTEK 2.10.2025 r.
Pierogi leniwe z cynamonem i cukrem , (składniki: mąka pszenna, twaróg, woda , sól) masło, cukier,
-gruszka, woda mineralna,
PIATEK 3.10.2025 r.
Filety rybne panierowana ,ryż, warzywa na parze , składniki :ryż, woda, filety rybne z morszczuka, brokuł, kalafior, marchew, bułka tarta, (składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, woda, sól, drożdże),jaja, mąka pszenna, olej rzepakowy, masło, sól niskosodowa, przyprawy naturalne.,
-banan, woda mineralna,
Składniki / substancje powodujące alergie lub reakcje nietolerancji (zgodnie z zał. Nr II w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25.10.2011r.) oznakowano w jadłospisie pogrubiona czcionką.
J
UWAGA !!! Czynne są źródełka. Zakaz picia wody bezpośrednio z kraniku. Wodę należy wlewać do swoich butelek . Na stołówce woda podawana będzie tylko dzieciom chodzącym na obiady.
Cena obiadu na m-c PAŻDZIERNIK 2025 r. -105,00 zł
Wydawanie obadów rusza od dnia 8.09.2025 zgodnie z harmonogramem,
Wpłaty na m-c PAŻDZIERNIK przyjmujemy do 25 września.
(pieniądze powinny być już zaksięgowane w w/w terminie na koncie).Na m-c PAŻDSZIERNIK płatności należy dokonać do 25 WRZEŚNIA
Wpłaty za obiady dokonujemy tylko przelewem na konto bankowe Szkoły.
Numer konta : 09 1020 1491 0000 4002 0098 1597
WZÓR WPŁATY:
adres odbiorcy:
Szkoła Podstawowa Nr 7
im. Jana Karnowskiego w Chojnicach
ul. Tuwima 2 , 89-600 Chojnice
W tytule przelewu proszę podać
IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA, KLASĘ
ORAZ TYTUŁ WPŁATY.Opłaty na obiady dla uczniów naliczane są z góry i należy dokonywać w
nieprzekraczającym
terminie do 25 każdego miesiąca na nowy miesiąc.
Wyjątek będą stanowić płatności za wrzesień i styczeń. W tym przypadku termin
będzie podawany na stronie szkoły.
Wpłat na konto należy dokonywać z odpowiednim wyprzedzeniem.
Regulamin korzystania ze stołówki
Harmonogram wydawania obiadów
Harmonogram wydawania obiadów na rok 2025/2026
Klasy 1-3
Godziny
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
10:15
1a, 2a, 3a,
1e, 2d, 3b
1b, 3a
1a, 2e
1b, 2e, 3c
10:45
1b, 1d
1a, 2c
1c, 3c, 3e
1b, 2d
2a, 3a
11:00
11:15
2e, 3c, 3f
2b, 3f
1d, 2a, 2c, 3d
1d, 3b, 3f
1a, 3e,
11:45
1e, 2b, 3b
1c, 3d, 3e
3b
2a, 2c, 3e
2b, 2d, 3d
12:15
2d, 3d, 3e
1b, 3a, 3c
2b, 2e, 3f
1e, 3a
1d, 2c, 3b
12:45
1c, 2c
1d, 2a, 2e
1a, 1e, 2d
1c, 2b, 3c, 3d
1c, 1e, 3f
Klasy 4
10:30 – 10:45
Godziny
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
10:30
4d przed basenem
4b i 4e po basenie
4c przed basenem
11:30
4c
Klasy 5-6 Klasy 7-8
11:30 -11:45 12:30- 12:45